marți, 2 februarie 2010

I sometimes forget myself


Multumesc,nasturash!>:D<
Aveam nevoie de asta...Aveam nevoie sa-mi reamintesc de fibrele cu adevarat rasunatoare ale existentei mele,fibre adesea incolacite si innodate de un colos al ignorantei,prostiei,uitarii.Aveam nevoie sa constientizez ca singura persoana pe care am dreptul sa o modelez si conturez sunt doar EU.

10 principii esentiale(in viziunea mea):
1.Sa nu uiti niciodata de tine,ca existi,ca numai respectandu-te,iubindu-te si intelegandu-te poti sa daruiesti inzecit,inmiit,etc. celor din jur.
2.Sa nu te subestimezi niciodata-cea mai mare si nedreptatita greseala indreptata catre sine.
3.Sa nu indraznesti NICIODATA sa afirmi ca:"Eu refuz sa mai zambesc,sa mai sper,sa mai iubesc!"
4.Sa nu-i judeci niciodata pe ceilalti; si daca o faci,fa-o cu buna stiinta si intelegand ca nu ai nicidecum aceasta autoritatea-tu doar o faci,asa,"de chestie"...
5.Sa nu-ti renegi niciodata familia-indiferent de circumstante,din arborele lor esti ramificat,deci ati fost nutriti de aceeasi seva-doar hrana a avut alte forme de manisfestare.
6.Sa nu renunti niciodata la VISE-nebunesti,imposibil de realizat in aparenta,cu tinte de cucerit descurajante in teorie s.a.m.d ;putin imi pasa ce spun altii,visele sunt o flacara spirituala eterna.
7.Sa nu ai niciodata prea multa incredere in oameni-situatiile sunt inselatoare,creaturile "superioare" manate de diverse pasiuni,pofte,instincte,iar foamea de afectiune,putere,cunoastere este incomensurabila-am spus deja destul...
8.Sa nu te razbuni niciodata-nu cred in karma,dar poate sa fie foarte convingatoare daca vrea...
9.Sa nu te consideri niciodata superior altcuiva-lutul din care suntem plamaditi este intotdeauna acelasi,desi formele,culorile,texturile pe care le imbraca nu sunt uniformizate;si asta nu s-a dovedit pana acum a fi ceva rau...
10.Sa nu iei niciodata in deradere credinta-indiferent de conceptie,manifestare,scop;you never know what's on the other side...
Am pus mult accent pe "nu" si pe "niciodata".Am motivele mele-rationale sau mai putin .
Tot ce stiu e ca zilnic duc un razboi epuizant cu universul spre a putea croi constant un "EU" mai bun decat cel de acum o secunda:uneori imi iese,uneori imi scapa,insa mereu invat ceva.Invat ca invat incontinuu ceva nou despre mine.

2 comentarii:

nasturash spunea...

Ma bucur ca ti-a placut, ca ai dat curs invitatiei mele, ma bucur ca ai reusit sa raspunzi atat de frumos si de sincer. M-au impresionat cele 10 lucruri pe care le-ai punctat, esti, mai mult ca sigur, o fire sensibila, dar in acelasi timp matura si imi face mare placere sa stiu pot sa cunosc(chiar si virtual) oameni care gandesc asa. Te pup dulce si iti urez mult succes in continuare in tot ce faci.

Adriana spunea...

Multumesc enorm ca te-ai gandit la mine si chiar am incredere ca o sa legam o prietenie frumoasa(fie ea,momentan,virtuala).Si eu te "tzuc" dulce(cum spun eu) si sa o tii tot asa,ca drumul e promitator!