joi, 25 februarie 2010

Nu

El:-...
Ea:-Nu.
EL:-Te vreau!
Ea:-Nu.
El:-Habar nu ai cat rau imi faci...Esti o napasta!
Ea:-Nu...
El:-Scoate-ti cuvantul ala din gura!Parca ti s-a infipt in limba si in gand,ca un pierce de argint rece!Si,facand asta,explica-mi si mie de ce iti place atat de mult tortura altora!Te satisface oare atat de mult?!
Ea:-Tu nu intelegi...Nimeni nu intelege!
EL:CE nu inteleg?!Tu nu vezi ca ii respingi pe toti cei care se apropie de tine?Crede-ma,te observ de atat timp ca cine m-ar fi vazut ar fi crezut ca sunt vreun pervers sau obsedat!Tie,tie iti place doar vanatoarea...Asta e!Iti place sa te consideri o zeita incarnata si sa farmeci cu privirea,cu trupul,cu vorba.Dar atunci cand prada este aproape ucisa o lasi in suferinta,nici macar nu ai curajul sa dai lovitura de gratie.Excitanta imagine a lmuribundului,nu-i asa?
Ea:-...
El:-Lacrimile nu te mai ajuta cu nimic-tot nu spala numele de "cur...
Ea:-TACI!!Nenorocitule!Spui ca ma vezi,dar privesti prin mine asa cum faci printr-un pahar cu apa!Mi-e frica,sunt ingrozita,sunt terifiata,asta vrei sa auzi,nu-i asa?!Mi-e scarba de mine si de cine am devenit,de lepra ce ma macina pe dinauntru si ma spurca in fel si chip constant.Chiar ai impresia ca-mi place sa ma tavalesc in patul suferintei,sa fiu tarfa lui supusa?N-am mai vazut chipul fericirii de cand m-a inchis coconul asta negru in el...Zeita...A nimicului si hidosului,ca altfel...
El:-Esti sincera...?
Ea:-Uita-te in ochii mei si spune-mi daca vezi acolo ipocrizia;daca da,ii scot cu propriile mele maini.
El:-...
Ea:-...
El:-Iarta-ma!
Ea:-Nu pot.
El:?!
Ea:-Mai intai trebuie sa ma iert pe mine ca sa pot sa-i iert pe altii.In plus,nu e nimic de iertat:in esenta,avem aceeasi parere.
El:-Hai sa fim doar noi!
Ea:-Nu putem.
El:-Glumesti!
Ea:-A,daca la pachetul asta intra si "cealalta",atunci se rezolva.
El:-Cealalta...
Ea:-Exact.
El:-As putea sa...Dar n-am s-o fac-in fond,tu nici macar nu ma iu...
Ea:-...De cate ori te vad tot ce vreau sa fac e sa te tin in brate,sa te musc,sa te iau de mana si sa fugim in lume!De cate ori te vad cu cealalta imi vine sa fac pacate.Mari.De cate ori nu te vad simt ca innebunesc.De cate ori te vad in vis simt nevoia demonica sa ma hranesc restul existentei cu somnifere.Spune-mi tu acum:nu te...?
El:-...nu...
Ea:-Vorbim cu ochii si ne chemam prin electricitatea ce se aduna in manunchiuri arzatoare atunci cand corpurile ni se atrag.Ne izbim gandurile chiar si cand ne despart toate obstacolele.Ne dorim chiar daca nu ne putem avea.Dar,cu putin noroc,o sa prindem noi timpul intr-un sarut...Candva...
El-Candva...Nu!Acum!
Ea:-Nu.Candva....

2 comentarii:

Haiawatha spunea...

Fain... si acest "nu acum"... o amanare continua, speranta dar in acelasi timp un iad permanent...

Adriana spunea...

frumusetea torturii 8->...
:-<