joi, 20 mai 2010

Observatii colorate


E sentimentul care te imbraca precum o haina veche si mototolita pe care ai spalat-o ieri in lacrimi de lavanda si ai botezat-o cu numele unui fost iubit.
E emotia ce-ti invarteste intr-un dans epuizant toata ratiunea si echidistanta,transformandu-te in marioneta decolorata a obsesiei ce s-a eliberat din sertarul amintirilor cu fum,cafea si ochi.
E sarutul ce-ti traumatizeaza intreaga carcasa din carne si speranta,insemnand-o cu tatuaje de purpuriu,lichid,euforie,iar pe suflet il sigileaza in coconul ireal al acelei clipe.
E ploaia care imblanzeste parul castaniu,rochiile vaporoase si pacatele nefecundate,urzind bice de curcubeu,praf de nori grizonati,atingeri racoroase,vise somnambule in toiul zilei.
E pamantul ce-ti dezvirgineaza taplile curate prin miscari turbulente de noroi si dantela,apa murdara si smarald mentolat,trecut finisat si viitor brut.
E imbratisarea care implineste doua aure ciupite,asa cum o mana pasionata invie chitara prafuita de dupa usa pictata in albastru.
E melodia asurzitoare ce-ti ghideaza pasii vietii prin spirale acoustice din batai de inima si insecuritate.
E migrena sadica ce-ti paseaza pulpa fortei si vointei,aruncand acoperamantul de initiativa si imbuteliind uleiul tulbure in sticlute mici,colorate,sterile.
E dorinta ce te macina intre cearseafurile goale,nesatisfacute,unde in partea stanga a patului nu intalneste nicio coapsa de mangaiat cu pene albe.
E ziua ce se contopeste cu noaptea,starea crepusculara cand iti bei ceaiul de ierburi,sange si cosmaruri,dorul de o alta viata nedefinita nici de tine.
E tigara in care-ti anihilezi inadaptarea,iti diminuezi esecurile,iti filtrezi dragostea imateriala si-ti elogiezi adolescenta.
E sublim.

3 comentarii:

Anonim spunea...

SUPERB!

Ada spunea...

deci efectiv ador tot ce ai scris tu aici!! :X

Adriana spunea...

:">:">:">
"deci cum zic ca sa fie bine ca sa nu fie rau...":)):P
love you guys!>:D<:*