miercuri, 24 martie 2010

Mrrr!

Hai ca parca imi mai revin!Nu vreau sa fiu cobe,departe de mine intentia asta,dar simteam nevoia a puncta un aspect,sa zicem,cu o vaga tenta de pozitivism in organismul sau.Sa vedem daca minunea mea tine mai mult de trei zile!Si...incepe numaratoarea!
It feels sooo good to be bad!Stiu,stiu,e mult mai bine sa fii bun decat sa fii rau.Asta in teorie.Rareori respectarea regulilor si complacerea la standardele,tiparele,limitarile conventionale aduce adrenalina specifica unui act manat de impuls si brutalitate a eliminarii analizei logice.Brusc,si sangele alearga mai pasionat prin vene cand stii ca te-ai abatut de pe drumul ce-ti era ordonat,alegand propria cale.Nu-i asa?
Am o pofta cateodata...Sa te zdrobesc de un perete,sa-ti implantez intre coastele tinere un toc murdar si rece de pantof schimonosit,sa picur ceara fierbinte pe pleoapele tale nestiutoare,sa-ti framant carnea in pete neregulate si dureroase de purpuriu inchegat,sa-ti ucid prejudecatiile aruncandu-le pe fereastra din cristal ciobit,sa-ti rod buzele milimetru cu milimetru,reducandu-le la zdrente insangerate de bujori,sa-ti frang mana dupa talia mea,sa-ti lipesc umbre de dinti pe obrajii fini,sa-ti sorb vitalitatea si sa te fac unul cu mine.Am o pofta cateodata...
De ce spun "da"?Deoarece nu m-a lasat nimeni sa-l aleg pe "nu"...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Vezi, aici este jocul. Exact in acest "Da", care la limita poate fi ori marele "DA" dionisiac al vietii, prin care alegi sa iti asumi posibilitatea supravietuirii ca om superior, sau "Da"-ul magarului, vb lui Nietzsche, care la limita spune "da" la tot. Cu alte cuvinte, orice "da" veritabil este in sine si un "nu", pentru ca desfiinteaza valorile concurente, posibilitatile si situatiile concurente, si te plaseaza pe un drum evolutiv voluntar creat.
PS- esti una dintre cele mai bune stiliste de varsta ta pe care am avut ocazia sa le citesc. La tine prozele au rima, au ritm, sunt sinergii prinse intre cuvant, imagine, si sentiment. Totul curge de la sine, extrem de natural. Si la baza, asta este ceea ce intemeiaza un scriitor.

Adriana spunea...

...din nou,fara cuvinte!
sincer,sincer,ceea ce imi spui tu pare a fi prima raza de soare veridica a primaverii mele :)
multumesc din suflet,desi nu merit acel compliment prea mare pentru un om atat de mic...

Ada spunea...

>:D<un om mic cu un talent mare.
"e comestibil!":)):*

Anonim spunea...

Ma bucur atunci ca am un efect benefic asupra ta. Daca vrei sa discutam despre mai multe, id-ul meu de messenger e asheara_sagablind.