joi, 24 februarie 2011

A fost odata....

 

...ca niciodata,ca de n-ar fi,nu s-ar mai bleah,bleah,bleah...Asta nu prea e basm,asa ca pare-mi-se c-am inceput pe picior gresit.Genul ala de povesti cuprinde balauri si Feti-Frumosi,a noastra are discutii pe mess si un cal care nu e zabra.Oricum,asta nu ne impiedica sa avem o "preafrumoasa fata".Draga de ea,asa se straduia in frageda pruncie sa faca diferenta dintre animala si planta,c-a devenit cea mai breaza din regat.O mandrie,ce mai!
Si,pentru ca o iubim atat de mult (vorbesc la plural nu fiindca am vreo problema cu personalitatile mele multiple,ci pentru ca stiu ca majoritatea celor care o cunosc sunt de aceeasi parere ca si mine),ii dorim imparatie prospera,viata lunga si multe calatorii pe pamanturi straine,dar nobile(dau un nume la intamplare,Urugay),precum si un rege pe masura ei,frumos si vanjos,fara inceput de calvinism.Mandrul cavaler sa imbatraneasca alaturi de ea gratios,amandoi ajungand sa se simta la paterpauza ca-n gloria tineretii.Divina Providenta sa-i fereasca pasii de vreo cazatura nervoasa,trampa vietii aratandu-i-se etern inclinata in unghiul cel mai prolific.Are...alul inimii ei sa fie mereu umplut de fericire si zambete,astfel incat noi,umilii sai supusi,sa putem auzi dulcele glas ce ne inunda urechile cu vorbe de duh precum :"Varzelor!".Amintirea ei va dainui chiar post mortum,desi ii dorim ca momentul acesta de tranzitie spre infinit sa se gaseasca LA MULTI ANI! lumina departare in viitor.
Privind spre ziua de maine cu incredere si optimism,iti uram tot binele din lume,viata implinita,dragoste fara limite si sanatate de platina!Terminand aceste dulci dulcegarii,hai sa facem un pic de diabet si sa incheiem prin a-ti spune sa ramai asa cum esti,caci perfectiunea nu se poate imbunatati!
Hai sa ne traiesti!

Pentru Ana

P.s. Acest text este un pseudopamflet si trebuie tratat ca atare.Rugam sarbatorita scumpa si divINNA sa nu o stranga de gat pe autoare pentru eventualele "scapari".Si pentru poza.Multumim!

3 comentarii:

BethBett spunea...

Muuuult prea tare si frumooos <3 =)))))))
La multi ani, scumpa noastra, Ana ! >:D< We love you ! :x

Ana spunea...

Ma iubeste femeile si ie moarte dupe mineee=)))
va iubesc si eu :X

Adriana spunea...

ma bucur ca sunt reactii pozitive :">
we all love ana! <3 :))