luni, 20 iunie 2011

10 things...


1.Tocmai mi-am adus aminte cat de ingust e universul meu,c-am trait toata viata in acelasi oras si ca,pe lumea asta,cel mai mult mi-e frica de mine insami.
2.Nu pot sa stau o zi fara sa cos/sa impletesc/sa ma plang de ceva.
3.Eu nu ma indragostesc,doar caut material proaspat pentru vise savuroase cu ochii deschisi.
4.Pomii par mult mai apetisanti atunci cand sunt plini de bubite rosii sau negru-violet.
5.Cred ca am cate o revelatie in fiecare zi.Pacat ca au doar un efect temporar.
6.De cate ori spun "Gata!Din momentul acesta ma schimb!O sa mananc mai sanatos,o sa-mi aranjez parul mai des si o sa ma port frumos cu ceilalti!",de atatea ori ma trezesc ca-mi "pica" o ciocolata grasa in brate,ca-mi prind repede "coama" intr-un coc si ca vreau sa ma izolez pe o insula pustie cu un cutit si un MP3.Soarta!
7.Ziua asta a fost de o sexualitate dubios de incerta.As spune chiar ca s-a jucat cu echilibrul pe granita cu "wtf?"-ul.Bine ca se va termina in curand.
8.Tot timpul asta liber ma copleseste! Vreau doar sa dorm,sa mananc si iar sa dorm!Dati-mi de lucru!
9.I'll say it again:I'm not a people person.I'm a cat and coffee person.If you don't purr or fit in a cup...Godspeed!
10.Am nevoie de cea mai "sanatoasa" combinatie intre un Fat-Frumos si un veritabil Bad Boy.Sansele ca baiatul asta sa fie real/viu/ interesat de mine sunt minine,dar hey!A girl is free to dream her head and her imagination off.

2 comentarii:

nasturash spunea...

Place :) Și uite, îți dau ceva de făcut: apuca-te de facut ceva simpatic si nou (origami, fotografie - ca vad ca ai un talent innascut de a le alege pe cele mai bune-, carti practice de psihologie, poate chiar grafologie, implica-te intr-un proiect de voluntariat sau demareaza-l :p, uita-te la filme (imdb top 250) ). Cam atat ma duce mintea :))

Adriana spunea...

multumesc mult pentru sfaturi >:D<
o sa incerc sa-mi dezlantui latura creativa :))