vineri, 21 ianuarie 2011

Last 17

  

E 20:50,sunt paralela cu existenta si ma bucur de ultimele ore ale varstei de 17 ani.Ascult muzica din vara,mananc bomboane cu lichior si vorbesc cu oameni dragi.What more could I ask for?
Mi-e atat de bine oranduita camera sufletului incat mi-am curatat frica,anxietatea si regretele odata cu ultimele fire de praf.Nu-mi uit trecutul,nu-mi reneg prezentul,nu-mi subminez viitorul.Traiesc in fiecare zi asa cum stiu eu mai bine,fara sa ma tem de fericirea mea.Nu si acum.Ce trebuie sa se intample se va intampla,si ce nu...asta e!
Am mai apucat inca un an si asta nu numai ca ma gaseste pe culmile fericirii,dar ma impinge sa sper la ceva mai inaltator,mai pur,mai aproape de cine sunt eu cu adevarat.Am invatat sa trec peste iluzii,sa pretuiesc realitatea in toata gloria sau hidosenia ei,sa evadez in reverie,uneori chiar abuzand constient de ea.De maine nu mai sunt "copil" in ochii lumii,dar adult n-am cum sa fiu (inca) in ochii mei.Pe granita dintre doua lumi,ma plimb zambind,band o cafea si visand.Sunt prea batrana sa ma mai gandesc la papusi,dar prea tanara sa renunt la amintirea lor.O nebuna beata de perfectiunea nebuniei ei...
Va multumesc tuturor celor care mi-ati oferit 17 ani de mine insumi in stare bruta.Alt cadou nici nu-mi pot imagina.
E 23:28 si simt clipa in fiecare por,in fiecare inghititura de whiskey,in fiecare vers al melodiei din fundal.Ma ciupesc.Simt.Exist.Traiesc!

"It's not about counting the years,it's about making the years count."

4 comentarii:

Ada spunea...

happy b'day, honey! make the best of it, be happy, be wild, be stupid, eat chocolate, drink coffee, beer, tequila and whiskey, do impulsive things, make memories, smile at strangers and have fantasies, but mostly be free >:d< te iubesc

Adriana spunea...

am sa fac tot ce-ai spus...si-n plus,sa fie !:)):">
si eu te iubiricesc,multumesc,multumesc,de un catraliard de ori multumesc! >:D<

Anonim spunea...

La mulţi, mulţi ani!
Ai doar 18 ani...

Adriana spunea...

Multumesc,iubita!
Am,am,si-s mandra de ei! :))
:*