joi, 5 mai 2011

This is war!

 

Sunt asaltata de sunete stridente,atomi hiperactivi si fantezii netrebnice.Pe deasupra,armata de picaturi reci pana-n maduva nu-si mai retrage odata trupele de pe teritoriul orasului meu!
Nu mai am incheietura la mana stanga,ci o mandarina zemoasa si apetisanta-parfumul ma ucide,ma topeste,imi lasa apa in gura.Vreau sa o sfasii ca sa o pun in cutia de amintiri a trupului.
Cand esti intr-o stare mizerabila,ai putea sa scrii in romane intregi elogiul adus mizeriei.Cand esti fericit,nu iti mai gasesti cuvintele,de parca ar fi pe cale de disparitie!
Nu,nu cred!Nu cred ca sufletul poate fi incatusat!Ingradit,da,chiar constrans...Insa nu incatusat!Radacinile mele,ce se infig atat in realitate,cat si in ceva mai presus de ea,refuza sa accepte ca ceea ce ma deosebeste pe mine de o bucata de carne de la abator isi gaseste o astfel de limitare.Un om poate fi dezbracat de orice haina,de orice morala,de orice scrupul,insa el nu ramane dezbracat-spiritul ii devine acoperamant si salvare infailibila in fata umanitatii.Si chiar daca libertatea sa se defineste printr-o inchisoare imbratisata,tot libertate ramane.Nu,sufletul nu poate fi incatusat,asa cum unei pasari nu-i poti fura aripile,nici macar daca i le tai...
La 21:15,cadranul ceasului nu mai e deloc amenintator-devine doar o banala felie de lamaie ce masoara infinitul.
E prea multa frumusete in lume-ma copleseste,uneori,ma urateste,insa mereu ma inspira sa pun un picior in fata celuilalt.Pentru ca merita.
"0" e un cerc tras de par si de picioare,nu?Atunci,inseamna ca toata viata am folosit masura incorecta pentru ceva ce nu poate fi masurat...

2 comentarii:

Unknown spunea...

Hey Adry!Bafta in perioada asta la teze eu scapai dar mai am vineri un hop.:D
Si referitor la postarea ta Ai dreptate sufletul e liber.E ca o pasare phoenix care invie din proprie cenusa.Chiar daca incaseaza lovituri,unele sub centura isi revine si merge mai departe.
Treci si pe la mine cu comm :D
Te pup !

Adriana spunea...

mersi,mersi,bafta si tie!
asa e,sufletul e cel care nu se da niciodata batut :)
:*