sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Last 18


Intelegi ca te schimbi,dar nu te deranjeaza,desi ai mai vrea sa stai o clipa,doar o clipa,cu picioarele adanc infipte in pragul trecutului.
Placinta cu mere se face la fel ca acum doi ani,insa palmele framanta aluatul cu semnele altor povesti pe ele.
Iubesti cu ochi schimbati: mai viu,mai liber,mai calm.Caleidoscopul sentimentelor se invaluie acum in nuante mult finisate.
Nu-ti mai ajunge timpul sa contribui la perfectiunea pe care ti-o doreai atat de mult pana acum cateva clipe.Avantajul?Toate greselile asumate nasc frumusete.
Trucurile isi pierd magia,la fel ca si minciunile impachetate in stralucire,permitandu-ti sa spui pentru prima oara impacat:"Ma accept!".
 Dai serile zgomotoase si confuze pe una singura.Multimea burlesca piere,locul fiindu-i luat de acei oameni care ti-au fost alaturi chiar si atunci cand tu te-ai abandonat.Asa se "imbatraneste" gratios:cu prietene exceptionale,mancare savuroasa si cafea dupa ora noua!
Cand linistea domneste,inspiri,expiri si te miri: cum de merit atata bunatate?Atata intelegere? Atat de mult noroc?Cum am reusit sa fac din desert oaza?Nu stiu.Nu vreau sa stiu.Vreau doar sa-mi continui drumul.

it's a good day to be alive!

Niciun comentariu: