duminică, 15 aprilie 2012

Celebration and realization

Patul ma detesta,asta mi-o spune fiecare os din corp.Dupa o asemenea noapte,nu-i de mirare ca pana si dimineata mohorata triumfa.
Zi de sarbatoare,zi de bucurie,de ce nu simt nimic special in numele tau?
Chiar daca ti-e bine,chiar daca tragedia este minora,iti doresti in anumite momente sa taca Universul si sa vorbesti tu.
Fie ca ne place sau nu,toate se invart intr-un cerc al timpului si se ciocnesc de aceleasi numere din calendare schimbate periodic.
Pana la urma,nu conteaza titlul pe care si-l asuma o anumita data sau alta.Ceea ce conteaza este sa iubesti,sa razi si sa-ti imparti miracolele cu cei din jur.
"Perfectiune" nu este tocmai cuvantul pe care l-as asocia cu familia,dar acesta este chiar avantajul.Suntem diferiti,aruncati de destin intr-un context social incontestabil si trebuie sa ne descurcam in situatia prezenta.Daca ma intrebati pe mine,zic ca ne descurcam admirabil.
Soarele straluceste si prin perdeaua mea,primavara a gasit pana la urma adresa pe care i-am trimis-o acum prea mult timp.
In ocazii rare si minunate,dau peste anumite aspecte ale realitatii care ma conving de faptul ca nu sunt singura in trairi pe aceasta lume.
Ma pregatesc de drum si de necunoscut,asa cum fac zilnic.

Niciun comentariu: