miercuri, 20 iunie 2012

Hell on Earth

Iadul s-a instalat pe Pamant si si-a pus in minte sa ne reduca pe toti la stadiul de cenusa dementa.Asfaltul isi agata magma neagra de talpile goale,aerul se prabuseste sub greutatea propriei uscaciuni,iar cerul s-a metamorfozat intr-o oglinda cu reflexii de foc portocaliu efervescent.Suvoiul apei nu poate sa mai atenueze desertul din trup,speranta noptii blande vine prea tarziu si prea diluata de valurile toride.Ce-am facut sa primim o soarta atat de ametitoare?Ne-am dorit prea tare mangaierea verii si am primit-o inmiit?M-au nenorocit ingerii incandescenti si ma arde sufletul...

Mi-e lene!Mi-e extraordinar de lene si asta o sa fie cat de curand in detrimentul meu!Prefer sa dau vina pe caldura cand imi scapa caietul din mana si motivatia de a reciti un comentariu se topeste in rana deschisa a soarelui.Stiu ca momentul adevarului se apropie cu pasi repezi,insa nu ma pot abtine si pace!Imi doresc o carte,o inghetata si-un colt de umbra!In schimb,trebuie sa caut o gura de aer proaspat si puterea de a-mi face datoria...Nici vorba sa ma plang,am tot ce-mi trebuie pe lume chiar aici si chiar acum!Doar ca rutina isi spune cuvantul,iar emotiile refuleaza deloc subtil...

De astazi inainte,eu imi tin gura!Se pare ca e singura solutie pentru o existenta cat de cat senina.Orice as face,nu-i suficient.Orice as gandi,copilarescul domina.Orice as spune,vocea mea nu conteaza.Asa ca ma resemnez intr-o abordare silentioasa.Nu din ranchiuna,nici din razbunare-cum ar putea afecta pe cineva lipsa mea de comunicare extinsa?Doar ca nu mai pot sa-mi rup bucati din suflet,fie ele cat de mici,si sa le impart celor carora le pasa mult prea putin...Asa ca sigilam buzele si lasam totul sa se adune in interiorul zidurilor cetatii.Fie ce-o fi,pecetea ramane!

2 comentarii:

Anonim spunea...

As fi vrut initial, sa spun doar un singur Nu. Mi-am dat seama apoi ca ar fi parut ca nu sunt de acord cu postul in intregul sau. Si nu e asa.
L-am apreciat mult, dar nu-mi place decizia din final. Si sper ca aceasta sa fie doar temporara.
Eu gandesc precum ca omul ar trebui sa se exprime prin tot ceea ce il defineste. Numai asa va fi pe deplin liber.
Bafta in continuare!
Iulian Florea

Adriana spunea...

Prefer abordarea aceasta deoarece consuma mai putina energie si imi ofera mai multa liniste sufleteasca.Pe principiul "tac si fac ce trebuie"-altfel nu-mi pot imagina momentan viata,in conditiile in care vin toate peste mine ca o avalansa.Dar cine stie ce va aduce ziua de maine?
Multumesc mult!