marți, 15 octombrie 2013

Crazy people,lovely people

Sunt oameni pe lumea asta pentru care apelativul "nebun de legat" devine o minimalizare aproape de neiertat.Oameni ignoranti,rautaciosi,parca porniti impotriva multimii atunci cand stiu ca detin puterea,oricat de fragila ar fi ea.De ce sa arunci cu pietre in cei pe care ar trebui sa-i ghidezi spre ziua de maine?Oare atat de mare si hapsana sa fie prostia?Avea dreptate Einstein.
Cu astfel de oameni nu poti sa te intelegi: ei traiesc in lumea lor,feriti de propria epidemie grosolana.Singurul mare pacat este ca li se da voie sa amarasca suflete care nu-i merita.
In definitiv,"mare e gradina Domnului...si astia tot mai muta gardul!".

Sunt oameni pe lumea asta pentru care apelativul "painea lui Dumnezeu" nu este suficient.Oameni dulci,blanzi,gata sa te ajute si sa te sustina pana in panzele albe.De ce ei au reusit sa inchida ochii in fata unei lumi meschine si sa vada doar lumina ce straluceste (mai mult sau mai putin) in fiecare?Oare de coloana lor vertebrala nu sunt agatate doar simple vertebre?Avea dreptate Universul.
Cu astfel de oameni poti sa intelegi bunatatea: ei traiesc pentru altii,prin altii,expusi constant unui uragan mult prea neslefuit.Singurul mare pacat este ca le simtim valoarea abia dupa ce dispar.
In definitiv,"nu sti ce-ai avut pana n-ai pierdut!".

Niciun comentariu: