luni, 20 ianuarie 2014

"Blue monday",indeed!

"Eu ce sa-ti fac daca esti proasta?"
Asa e.Multumesc,mama,ca ai prins intr-o singura fraza existenta mea patetica pe aceasta planeta.
Ce dracu' sa faci atunci cand iti pasa de un milion de cacaturi inutile si te dai de ceasul mortii pentru o prapadita de nota?Iti accepti soarta.Accepti faptul ca iti mananci in continuare tineretea pentru nimic si cu asta ramai: nimic.Niciodata nu esti suficient de bun,niciodata nu asimilezi bine informatia,iar baza ta intelectuala e putreda de mult.Caruta aia de efort pentru care sacrifici sanatate,somn si luciditate devine egala cu zero.
Mai vine cate un profesor care se destainuie ca un eseu poate sa il "enerveze"(?!?),altul schimba regulile jocului din mers,iar toti isi vor lua mana de pe tine in momentul in care se va spune "Stop!" sesiunii.
Si cica sa mai vorbesti si tu cu cineva,sa te mai plangi de viata,sa cauti o pomana de alinare de la cei ce inseamna cel mai mult pentru tine...Draci.Mai bine iti bagi un bat in fund,iesi mai castigat.
O sa se termine gluma asta de facultate si atunci sa vezi "veselie" pe capul meu!O sa plang de ea!
Decat semidoct,mai bine te apuci de o meserie si o faci bine.Macar asa esti indispensabil.

2 comentarii:

Alexandra spunea...

Ştii ce e păcat...că la noi din păcate, strădania şi eforturile pe care le depunem în timpul facultăţii nu sunt apreciate. Iar la final te trezeşti cu o diplomă care mai nou nu te prea ajută la nimic şi îţi dai seama că ai învăţat atâtea lucruri, dintre care foarte puţine sau chiar deloc le poţi aplica mai departe...

Adriana spunea...

Stiu si inteleg si stau treaza noaptea din cauza asta.

Dar am incredere ca "Universul le aranjeaza pe toate" si ma sper sa fie totul bine (desi mereu ma astept la ce e mai rau).

Totusi,am ajuns sa vad facultatea ca pe un "rau necesar".