luni, 31 decembrie 2012

Looking back

Chiar daca nu-mi vine sa cred,a mai trecut un an.Asa imi spune calendarul plin de x-uri,asa urla toate televizoarele,asa o fi.Tot nu sunt convinsa,dar fie...
Se obisnuieste sa se faca un fel de inventar acum,in ultima zi,nu?Hai sa fim si noi in randul lumii,atunci...Ca doar acu' ne sare 2013 in brate si noi n-am numarat pe degete ce-a insemnat 2012!Eee...
Am vrut multe,am realizat multe,am ramas cu multe pe lista cu "de facut".De la primul tatuaj pana la primul an de facultate.De la emotiile bacalaureatului pana la incertitudinea inerenta mutarii intr-un alt oras.De la pierderea unei persoane dragi pana la construirea pas cu pas a persoanei care sunt astazi.Vreau sa cred ca am evoluat si ca faptele cu plus mi le-au compensat pe cele cu minus.Oricat de siropos ar suna,sper ca am devenit un om...mai bun.
N-am prea mare succes cu vorbele in seara asta,pare-mi-se mie!Sincer,nu cred ca este neaparat nevoie.De ce?Pentru ca...
...pentru ca vorbele sunt de prisos.Am scris (slava Domnului!) tot timpul si arhiva aceea frumos ingrasata din dreapta este cu mult mai indreptatita decat mine sa spuna ce si cum a fost anul pentru subsemnata.
Voi aveti petreceri de incins si eu va tin de vorba!Fugiti,fugiti!Pe mine ma cheama suav un pahar singuratic de vin alb,asa ca va foarte inteleg...
Per total,a fost un an extraordinar.Bune,rele,zilele mi-au apartinut si le-am impartasit cu Universul de fiecare data.Am incercat sa ma depasesc mereu si,uneori,mi-a si iesit.Chiar daca sunt eu o fiinta "tristuta" ( asa mi s-a spus),nu putine au fost clipele in care am zambit cu gura pana la urechi si am ras din toata inima.In lumea mea mica si speciala,am fost fericita si suparata si tot ce se gaseste intre ele.Nu regret absolut nimic,facut sau nu-deoarece n-are niciun rost sa incep un nou capitol cu mainile manjite de cerneala celui din urma.
Acestea fiind spuse,vreau sa va urez voua,dragilor mei prieteni si cititori mult rabdatori,un an nou asa cum va doriti,pace si numai lucruri frumoase.Le meritati din plin,credeti-ma pe cuvant!
Gata,hai,plecati de-aici la party,party!Eu ma duc sa-l intampin pe domnul 2013 cu fratele Bachus.

3 comentarii:

Tibi spunea...

Hmmm... cum sa nu crezi ca a mai trecut un an!? La multi ani si sa scrii la fel de mult si anul asta, sa avem ce citi! :)

Adriana spunea...

Nu cred!Sunt inca intr-o ciudata stare de soc.La multi ani si tie!O sa incerc,cross my heart! :)

Tibi spunea...

Multumesc!